Vegaaniset välipalamuffinit

Löysin uudesta Good Food -lehdestä mainion vegaanisten välipalamuffinien ohjeen.  Muokkasin sitä hieman kesämökin ruokakaapin sisällön mukaisesti: ohje toimii hyvin  myös komeron tyhjennysohjeena, siihen voi käyttää melkein mitä tahansa pähkinöitä, k...

Suomi 100 kevätkakku

Kevät antaa odottaa itseään vielä toukokuun puolivälin jälkeen, sen vastapainoksi Suomi 100-kevätkakkuni pursuaa värejä ja elämäniloa! 100-vuotiaan äidinmaan juhlavuoden kevään kunniaksi pannaan kakkuun kaikki koristeet: värilliset kermavaahdot, puss...

Mausteiset oliivipatongit

Arkirutiineihini kuuluu leivän leipominen pari kertaa viikossa - jo taikinajuurten pitäminen hengissä vaatii niiden jatkuvaa käyttämistä. Juuri tarvitsee vettä ja jauhoja pari kertaa viikossa, muuten se käy itsensä hengiltä. Niin kuin rutiniit yleens...