Meillä on kunnia esitellä Suomen ensi vuoden euroviisuedustaja Normi John

Normi John on Suomen tunnetuimpia huoltoasemamuusikoita. Hän on edeltäjiensä, Pulttibois tv-sarjasta tuttujen Rampen ja Naukkiksen seuraaja, ja eräiden huhujen mukaan heidän poikansa.

Normi John on vedonlyöjien povailuissa ykkössuosikki finaaliin. Vain suuri yllätys pitäisi tapahtua, jos Normi John ei voittaisi koko kilpailua helposti. Tai suoranainen ihme.

Kirkkonummen Masalasta ponnistava Normi John pääsi finaaliin ja voitti sen, koska on myös Suomen pääministerin sukulainen.

Normi Johnilla ei ole vireongelmia. – Olen normipäivänä aina vireessä kello 9-02, hän toteaa haastattelussa.

Normi Johnin kappale Hengaillaan Mustan Linnun kanssa (Hangin’ out with black bird) kertoo öljyonnettomuudesta Mississippi-joen varressa ja Shellin johtajan ja USA:n ulkoministerin Rex Tillersonin ensirakkaudesta meksikolaiseen taloudenhoitajaan.

Kappale on synkkä ja se ei pääty hyvin, niin sanoituksellisessa kuin musiikillisessa katsannossa. Siinä ei ole huipentumaa, koska sellaista ei olisi kaivattukaan.

Normi Johnin omaan tuotantoon kuuluva sävellys on saatu esitettyä seuraavissa konserttisaleissa loppuun asti ilman yleisön väliintuloa tai sähköjen katkaisemista:

Ruskeasuon Teboil,

Ala-Tikkurilan Shell

Martinlaakson Neste (ulkoilmaterassi)

Menestyken voitelemiseksi kappaleen nimi on muutettu. Se on nyt: I love European Countries’ Peoples’ Taste Of Music. Sanat menevät: Sweden has a good taste, Estonia has a good taste, France…jne.

Normi John  esiintyy Miss ja Mr Helsinki -finalistien kanssa yhdessä ja samaan aikaan hologrammina Kiovan Shellillä. 

Normi John on viimeksi nähty Alppilan-Kallion akselilla. Hänen Casionsa on Piritorin kanikonttorissa. Jos näette Normi Johnia, pyytäkää häntä ottamaan yhteyttä enopuoleensa Juha Sipilään arjen rahoituksen järjestämiseksi.

Normi John esiintyy myös Talvivaaran kaivoksen jätevesialtaalla kaivosyhtiön johdon kanssa. Hanging out with black bird -biisi esitetään siellä alkuperäisversiossaan.

– Kyllä voitto on nyt tulossa, Normi John toteaa haastattelun päätteeksi ja kysyy lainaksi kahta euroa.