ELÄKERAHASTOILLE JA AMMATTILIITOILLE KAHMITAAN MILJOONA EUROA PÄIVÄSSÄ

PALJON ONNEA VVO! (joka olet muuttanut nimesi Kojamo-konserniksi, ja vuokraat asuntoja riistohinnoin LUMO-brändin suojissa.)

AI NIIN, ONNEA! Viime vuonna revit vuokralaisten selkänahasta 297 miljoonan euron profitit. (Kyllä, voisi ajatella, että se on melkein miljoona euroa työpäivässä.)

Paljon onnea vaan! Kaikki kapitalistit maailmassa kumartavat otsa pankin lattiassa tälle liikevoitolle, joka tuli 351 miljoonan liikevaihdolla.

Mutta jos vakavoidutaan, niin peruskysymys on: miksi vasemmistolaisina esiintyvät tahot eli ammattiliitot (niiden johto siis) rahastavat törkeästi vähävaraisille ja nuorille tarkoitetuista puolihyvistä asunnoista?

JHL, Tehy, Metallityöväen Liitto, Teollisuusalan Ammattijärjestö, Ammattiliito Pro, Rakennusliitto, Opettajien Ammattijärjestö ja Palvelualojen Ammattiliitto omistavat tämän Kojamon ( = VVO + Lumo n. 60-prosenttisesti)

Voisi siis luulla, että duunareille tarjotaan edullisia kämppiä muun edunvalvonnan lisäksi. Mutta ei.  Ei todellakaan.

AY-liikkeen johtajien silmät on sokaissut pakonomainen silmissä kiiluva kiima, joka tunnetaan nimellä AHNEUS, ja joka on aiheuttanut menneet sodat ja vie planeetan perikatoon hitaasti, mutta varmasti.

Mitä sanoo tästä ahneudesta Halla-ahon ja Huhtasaaren johtama äärioikeisto? Voisi äkkiseltään ajatella, että ei ole helpompaa maalia kuin köyhiä riistävät kapitalistisosialistit. Siitä ei ole pitkä matka kansallissosialismiin.

Käynnissä on myös valtavan kallis ja limainen mainoskampanja köyhien, nuorten ja luottotiedottomien harhauttamiseksi ja houkuttelemiseksi lypsettäviksi ja imettäviksi kuiviin. (Vuokravakuus 0 e!!! Koyhä herätys, tule tänne!!! Vesi kraanasta 0!!! Tarjous josta ei voi kieltäytyä. Ho hoi, köyhä, tänne päin!)

Kysymys on: MISTÄ ON KYSYMYS? Missä on sylttytehdas?

Kymmeniätuhansia asuntoja omistavan Kojamo-VVO:n hallituksessa kaksi suurinta osuutta omistavat Eläkerahastot Ilmarinen (18,08%) ja Varma (16,98%).

Ja planeettamme ykköskapitalistien, mummojen ja ukkojen kivan lomailun varmistavien eläkerahastojen ohjenuora on pääoman kasvattaminen ja maksimituoton tavoittelu.

Tässä tapauksessa 100% RIISTO.

Varmasti joku ääni on osakkeenomistajien taholta joskus noussut: ”voi kauhia, lasketaan vuokria, kun ne on niin kauhiat”. Jollain on vähän omatunto tai ”omatunto” kouraissut sisuksia.

Sitten Varma-rahaston Risto Murto on ehkä sanonut: ”kuulepa nyt isä teresa…markkinatilanteessa on varminta, että me toimimme…markkinaehtoisesti…turvaamme sijoitttajavastuun..optimoimme strategian…no ok, no en jaksa jauhaa bullshittiä.

Mieti nyt SATOa…niillä on paskat kämpät, korkeat vuokrat….jos svedukapitalisti Erik Selinkin tekee satoja miltsejä vuodessa, niin kyllä mekin ja by the way, tsekkaa, paljonko teille OAJ:lle ja JHL:lle tulee fyrkkaa!”

”Ai no voi kauhia kun tulee OAJ:lle noin kauhiasti rahaa. Voi kauhia Ihan kuin lottovoitto joka vuosi, No kai se on ihan kiva juttu. Näytä vielä miten paljo. Ai hui kauhia.”

Mutta se mikä tässä SATO-henkisessä touhussa (”kymmeniätuhansia asuntoja kahminut ruotsalainen miljardööri Erik Selin lypsää suomen vähävaraisia”) unohtuu, on muutama asia.

Järki. Kohtuus. Kysymys oikeasta ja väärästä. Kysymys hyvästä ja pahasta.

Ja kun VVO muutti nimeänsä Kojamoksi ja toi Lumo-brändin entistä enemmän esiin, eikö Paras Mainoskampanja ja kilvenkiillotus olisi ollut VUOKRIEN ALENTAMINEN?

No vittu ei. Kallis mainoskampanja, jolle kaikki nauravat (joiden älykkyysosamäärä on yli 3) Ja vuokrat YLÖS!

Syytän ammattiliittojen johtajia moraalittomasta ja häpeällisestä ahneudesta, joka vie uskottavuuden täydellisesti.

Ja lopuksi lupaus: vuokrakapina alkaa ja muuttuu vuokrasodaksi, elleivät vuokrat alene!

 ”Vuokrat ovat nousseet aika kovaa tahtia” IS / 12.9.2016
https://kojamo.fi/talous/osakkeet-ja-osakkeenomistajat/