Olen niin väsynyt. Nykyään ei enää uskalla sanoa mitään. Se väsyttää. En enää uskalla sanoa mitään, koska on väärin jos oikeat ihmiset eivät pidä sanomisistani. Olen todella väsynyt.

Minua kutsutaan usein kommariksi. Se on tosi väsynyttä, sillä en halua kenenkään tuotantovälineitä. Tehkää tunkeillanne mitä haluatte. Minä olen, siis olin, aktivisti. Nyt olen vain väsynyt.

Minua on ivattu rasismin vastaisessa ryhmässä. Se on väärin, sillä valkoisena miehenä olen vastuussa kaikesta, ja vastuu tuo mukanaan myös vallan, jota ei epäreilusti haluttu antaa minulle.

Minua on kutsuttu militantiksi suvaitsevaiseksi. Hohhoijaa, kun kaikki voimat valuvat pois raajoistani. Pioneereille olen faskisti ja faskisteille pioneeri. Eppu Normaali oli sittenkin oikeassa.

Tämä on minun irtiottoni. Olen niin väsynyt. Annoin kaikkeni, mutta minulle ei annettu kaikkea. Ryhdyn ehkä katkeraksi, mutta ensin torun muita epä-älyllisyydestä. Hyi teitä urpoja, jotka ette tajua että olin oikeassa silloinkin, kun olin väärässä!

Olen niin väsynyt. Aktivismi ei ollut minua varten. Se ei ol-lut mi-nu-a var-ten. Perustelen tätä nyt sillä, et-tä o-len pet-ty-nyt. Luulin itseäni jumalaksi, mutta sitten muistin olevani ateisti. Elämäni romahti.

Olen väsynyt.

Huom. Kirjoituksella ei ole mitään tekemistä minkään kanssa.