-Hei, näitkö että Natoa kannattaa vain 22 % suomalaisista? Silti ne vie meidät sinne vaikka väkisin.

-No se oliskin ainoa järkevä toimenpide puolustuskykymme turvaamiseksi. Ei tällaisia asioita voi jättää ymmärtämättömän kansan päätettäväksi.

-Et voi olla tosissasi? Ei Venäjää kannata ärsyttää turhaan. Ja kyllä kansan ääntä täytyy kuunnella päätöksenteossa.

-Venäjä on meidän ainoa turvallisuusuhkamme, mutta sitäkin vaarallisempi. Historia ja lähimenneisyys osoittavat, että Venäjä ei anna naapureidensa elää rauhassa.

-Ei Venäjä mitään uhkaa, mutta pakko sen on reagoida Naton levittäytyessä naapurialueille. Sitä paitsi, katso nyt kuinka Nato hajoaa sisältä päin: Trump on hullu ja turkkilaiset haastavat hänen kanssaan riitaa.

-Hullusta puheenollen, katso vähän Putinin touhuja. Oppositiota vainotaan ja ihmisiä tapetaan kuin kärpäsiä. Kaikki homotkin laitetaan vankilaan. Sellainen kaheli hallitsee naapurissamme valtavaa ydinase-arsenaalia ja valloittaa muiden alueita.

-Perkele, tuo on vaan lännen propagandaa. Amerikkalaiset leikkivät maailmanpoliisia ja työntävät nenänsä jatkuvasti muiden asioihin.

-Hei, missähän sitä propagandaa tehdään? Putinin trollitehtaissa tuotetaan valeuutisia taukoamatta ja manipuloidaan muiden maiden politiikkaa ja jopa vaaleja. Katso nyt, mitä ne tekee ympäri maailmaa: Uusnatseja kaikkialla ja meidän omat maanpetturitkin puuhastelevat mielikuvitustasavalloissa.

-Onko ne amerikkalaiset sen parempia? Laittoivat Lähi-Idän sekaisin kun piti vaan saada öljyä. Ja nyt se saatanan hullu tukkamies meinaa aloittaa ydinsodan ja tappaa meidät kaikki. Sellaisten varaanko sinä meidän elämän haluat laittaa? Häh?

-Mikä tahansa on parempi, kuin hullu murhaaja naapurissa. Ja jos se toinen hullu tukkamies antaisi kansansa elää rauhassa ja lopettaisi ydinaseilla uhkailun niin kenenkään ei tarvitsisi puuttua toisten asioihin.

-Oletko sinäkin tuollainen helvetin sotahullu? Hyväksyt siis sen kahelin öykkäröinnin?

-Suus kiinni nyt, putinisti.

-En olisi uskonut. Omasta vaimosta.

-Ole nyt hiljaa ja pidä kunnolla kiinni siitä lakanasta, kun minä vedän.

-Sehän sulle sopis, että olisin hiljaa. Sitä te Nato-trollit yritätte. Vaientaa erimielisiä!

-Vedä nyt, äläkä narise.

-Pitäisi noutaa Petterikin harkoista. Ja lupasin, että haetaan pizzaa.

-Ota se tavallinen. Äläkä pliis laita siihen poloniumia.