Kokoomuksen kärkiteemoja kuntavaaleissa ovat koulutus ja varhaiskasvatus. Puolueen toimet tässä hallituksessa huomioiden tämä ilmeisesti tarkoittaa koko varhaiskasvatuksen yksityistämistä ja kaiken koulutuksen – myös peruskoulun – muuttamista maksulliseksi.

Kaikki vaalilupauksensa hallitukseen päästyään pettänyt Timo Soini keskittyy täysipainoisesti ”aito avioliitto”-aloitteen ajamiseen. Soini ilmeisesti kokee huolestuttavana tilanteen, jossa ihminen ihan itse voisi päättää tulevan puolisonsa sukupuolen lainsäätäjän puuttumatta asiaan.

Tehtyään useita täsmäiskuja kaikkein köyhimpien perusturvaan pääministerimme perustaa työryhmän eriarvoistumista tutkimaan ja torjumaan. Odotan mielenkiinnolla, löytääkö työryhmä muitakin parannuskeinoja kuin hallituksen ja hallituspuolueiden vaihtaminen.

Ei ihme, että ihmiset ovat kyllästyneet politiikkaan ja poliitikkoihin. Mutta hei!

Nythän meillä on jokaisella mahdollisuus ryhtyä vaikuttajaksi. Ihan itse.

Seuraavat kuntavaalit pidetään 9.4. ja ehdokasasettelu on kaikissa kunnissa täydessä käynnissä.

Se, että muut hoitavat yhteisiä asioita huonosti, ei ole peruste jättää äänestämättä. Se on peruste lähteä itse ehdolle! Asia lähtee etenemään, kun selvität oman kotipaikkakuntasi Vasemmistoliiton paikallisyhdistyksen yhteystiedot ja otat rohkeasti yhteyttä!