9

Joulukalenteri 2011

Joulukuu on jo hyvässä vauhdissa ja on tullut aika arpoa vuoden 2011 Kaasuputken tunnustuspalkinnot ansioituneille tahoille.

  Viitasaarelainen sahuri Teuvo Hakkarainen ottakoon vastaan julkisen tunnustuksen saavutuksistaan markkinoinnin ja silmänkäännön saralla: hän onnistui saamaan sekä itsensä että Pekka Haaviston vaikuttamaan sympaattisilta olennoilta. Sen kunniaksi jälleen kerran: Teuvo Hakkarainen – Bileet minareetin tolpan nokassa.
— — —
Kriisiviestinnän järkähtämättömässä hallinnassa meritoituneelle Aamulehdelle ja sen päätoimittaja Jouko Jokiselle ojennettakoon täten erityiskiitos Norjan kesäisen joukkomurhan tulkitsemisesta miehisen seksintarpeen ja halipulan valitettavaksi sivuoireeksi, joka olisi ollut vältettävissä kiltin tytön kainolla suostumuksella.  
 — — —
  Satavuotias suomalainen sarjakuva on ansainnut kaiken huomion ja kunnioituksen jo yksin sen takia, että ala on säilynyt hengissä Suomessa, vaikka sen toimijat ovat yhtä vaikeita ihmisiä kuin taidemaalarit ja kirjailijat yhteensä.
 — — —
Punaiset farmarihousut kuitatkoot prenikan vilpittömästä pyrkimyksestä muuttua vaatekappaleesta veropoliittiseksi lyömäaseeksi. Koska farkut eivät omin voimin pääse noutamaan kunniakirjaansa, puettakoot nämä ensin Björn Wahlroosin ylle.  
 — — —
  Saksalaisen vientiteollisuuden, Euroopan unionin yhteisvaluutan ja presidenttiehdokas Paavo Arhinmäen puolesta läntättäköön yksi kunnianosoitus malliliimalla lähimpään ministeri-Audiin. Jytkyvaalien jälkeen Suomeen synnytettiin hallitus, mitä Timo Soini ei koskaan kyennyt antamaan Arhinmäelle anteeksi. Vaalivoittajien itseaiheutetusta katkeruudesta syntyi käsite ministeri-Audi, jonka kuohkealle takapenkille kaikki muut paitsi Soini halusivat.
 — — —
Muistelun- ja vakoilunhaluisten kansalaispiirien juhlallisella yhteispäätöksellä esitettäköön vielä lopuksi Kaasuputken erikoiskunnianauha yhteisöpalvelu Facebookin Timelinelle, joka on vuoden viimeisillä hetkillä alkanut viimeinkin tehdä tuloaan käyttäjätileille. Tuhannet autuaasti unohdetut kännipäivitykset usean vuoden takaa saavat uuden elämän uteliaiden ystävien ivallisissa käsissä.