Tässä blogissa on toisinaan tapana tarkastella päivän uutisia ja viihdemaailman kuulumisia. Näin tällä kertaa.

Suomalaiset parittelevat

Kun suomalainen nainen huomaa olevansa pieniin päin, suomalaiselta mieheltä on odotettavissa lausuntoja, joita kukaan ei halunnut kuulla. Seuraavassa alkionkehityksen vaiheet Terhi Kokkosen ja Arto Halosen tapaan:

Ja onnittelut hotelli Atriumille kulttuuriväen onnistuneesta yhdynnästä. Siellä siis tärppää, jos on tärpätäkseen.

Ulkoavaruuden kuulumiset

Malttavatko Mézierès ja Christin lopettaa ennen kuin Valerianista tulee Asterix? Ehkäpä! Toinen pikku-uutinen on tietenkin se, että Avatar perustuu tähän ranskalaissarjakuvaan.

Suomi ei voi tehdä mitään, koska talvisota

Suomi on planeettamme köyhin maa. Haitilla ja Darfurissa piehtaroidaan ylellisyydessä verrattuna talvisodan runtelemaan valtioomme. Siksi ei ole mikään ihme, että nälkään nääntyvät espoolaiset insinöörit ovat hädissään, kun kaikenlaisille ihmisille varistellaan täällä muruja leipäjonosta.

Maahanmuuttajanaisen euro on 20 senttiä”, uutisoi Helsingin Sanomat. ”Se on ihan liikaa”, sanoi Suomen kansa, jonka mielestä köyhyys on oma vika. Ellei köyhä ole sotaveteraani, jolloin köyhyys on yhteiskunnan vika. Paitsi ulkomaisten sotaveteraanien köyhyys, joka on taas kerran vain omien korvien välissä. Lisäksi pitää muistaa, että maailmassa ei ole ikinä sodittu muualla kuin Suomessa.

Näin Suomen vilusta tärisevä kansa pukee ajatuksen sanoiksi HS.fi-keskustelussa:

Eläkeläisen euro vielä vähemmän

missä on talvisodan henki? | 1.2.2010 14:07

Suomessa on omia köyhiä, joiden jääkaapissa ei pala edes valo. Mielenterveyspotilaat ovat aivan heitteillä monissa kunnissa. On myös paljon yksinäisiä vanhuksia vankeina omissa mökeissään. Ei ole varaa kotiavustajiin ja kotisairaanhoitoon, eikä juuri kaupassa käyntiinkään.

Samaan aikaa herrat harrastavat oopperaa ja maahantuppautuvat oleskelijat asuvat Helsingin hotelleissa.

Johan on vallan ihme, ellei tähän menoon saada muutosta ensi vaaleissa.

Isänmaankauppiaat ja maanpetturit ulos eduskunnasta!

Eikä siinä vielä kaikki

Ja jotta kylmien kaminoittensa ääressä pelkillä ikenillä pettua järsivät sotaveteraanit eivät jäisi kummittelemaan mieleen, nostetaan esiin vielä päivän paras uutinen. Se sijoittuu oletettavasti hyönteisten tai vauvojen maailmaan: