8

Joulukalenteri 2011

Yksi Suomen lähihistorian suurimmista raiskaus- ja hyväksikäyttötapauksista käsiteltiin loppuun eilen oikeudessa.

Kolmen viime vuoden aikana pientä ohjelmatoimistoa vetänyt mies oli houkutellut firmaansa mallinurasta haaveilevia tyttöjä ja nuoria naisia. Totuus oli toisenlainen: yrittäjä tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa kahdeksitoista ja puoleksi vuodeksi vankeuteen yhdeksästä raiskauksesta, kolmesta törkeästä raiskauksesta, seksuaalisesta hyväksikäytöstä, tapon yrityksestä ja ihmiskaupasta.

Tapauksen jälkipyykki muistuttaa erästä Arthur Conan Doylen klassista Sherlock Holmes -tarinaa. Sen ratkaisun hetkillä kuuluisa etsivänero haluaa kiinnittää huomion ”koiran omituiseen käytökseen” yönä, jolloin veritekoja tehtiin.

Omituinen käytös ollen sitä, että koira ei ollut tehnyt kerrassaan mitään: konna oli sen oma isäntä, tuttu mies, mitäpä häntä haukkumaan.

Suomen suurin ja vaikutusvaltaisin moraalinvartijafoorumi, Homma, on jo muutaman vuoden ajan monitoroinut naisiin kohdistuvaa väkivaltaa. Se on ollut elimellinen osa tämän verkkoyhteisön harjoittamaa propagandaa, jolla on haluttu vaikeuttaa mieluiten kaikkien tummaihoisten ja/tai islaminuskoisten (miesten) maahantuloa tai Suomessa asumista.

Maahanmuuttokritiikiksikin kutsuttua etnistä syrjintää on perusteltu erityisesti kahdella argumentilla:

  1. Julkisista rahoista ei riitä sosiaaliturvaa sekä kantaväestölle että kotouttamista vaativille maahanmuuttajille.
  2. Maahanmuuttajat ovat uhka naisten oikeudelle itse päättää, miten ja missä oloissa sallivat ruumiiseensa kajottavan.

Tässä huomio kiinnittyy kakkoseen. Hommaforumin julkisissa keskusteluissa sana ”raiskaus” mainitaan hyvin taajaan. Yksinkertainen Google-haku tuo esiin tuhansia tuloksia. (Vertailun vuoksi mm. Naisasialiito Unionin sivuilla ja tiedotteissa raiskaus mainitaan vain kuudesti.)

Selvästi siis naisten raiskaaminen kiinnostaa hommalaisia.

Itse asiassa se kiinnostaa aivan helvetin paljon.

Siksi on jännittävää seurata, mitä Hommaforumin naisasiamiehet ajattelevat käsiteltävänä olleesta törkeästä raiskaus- ja ihmiskauppavyyhdistä. Toistaiseksi keskustelu naisten itsemääräämisoikeudesta suomalaisten ohjelmatoimistoyrittäjien käsissä on ollut verraten maltillista. Ja ymmärtäähän sen, kun homoparit ovat tanssineet televisiossa ja kaikkea.

Koira ei nyt oikein jaksa haukkua.