Ylihuomenna on maailmanloppu, jos voimme luottaa mayaintiaaneihin. Tähtitieteellinen yhdistys Ursa suhtautuu ennustukseen epäillen, samoin Didrichsenin museo. Tiede-lehti kertoo, että maailmanloppua povannut kalenterikin on vain yksi versio – alkuperäisemmässä allakassa maailmalle on annettu vielä 7000 vuotta jatkoaikaa.

Mutta MIKÄLI maailma sittenkin sattuisi loppumaan perjantaina, viime joulu jää viimeiseksi jouluksi. Sen kunniaksi on kuunneltava muutama variantti Wham!-klassikosta Last Christmas.

Aloitetaan originaalilla. George Michael ja tyyppi, jonka nimeä kukaan ei koskaan muista, levyttivät biisinsä vuonna 1984. Se muuttui oitis superhitiksi.

Ihmiskunnan historian juustoisin versio biisistä ei silti ole Georgios Kyriacos Panayiotoun alkuperäinen, vaan Celtic Thunderin teos:

Eurodance-poppoo Cascada pani biisiin vähän vauhtia…

… ja Crazy Frog spiidiä:

Itse asiassa kappaleesta on olemassa miljoonittain tulkintoja. Täällä kylmässä kotimaassamme teoksen on levyttänyt Suomen George Michael, Timo T. A. Mikkonen, luovasti nimellä Joulusydän. Teoksesta ei valitettavasti ole tarjolla kunnon videota.

Alla olevaan Spotify-listaan on vielä koottu muutamia viimejouluja. Kyllä tämän jälkeen koko planeetta on valmis maailmanloppuun.