Käpylän asukkaita on kuultu!  Kuntalaisaloitteen yhteydessä, hetki sitten, 60 kaupunginvaltuutettua päätti hyväksyä seuraavan  ponteni:

”Kaupunginvaltuusto edellyttää, että selvitetään mahdollisuutta löytää korvaava paikka Käpylinnan yhteydessä olevalle, varsinkin erityisryhmien ja vanhusten käytössä olleelle uima-altaalle, Koskelan sairaalan alueelta.”

Tapasin Käpylinnan altaan tiimoilta alueen asukkaita ja nimenomaan Koskelan sairaalan alue nousi esille hyvänä vaihtoehtona. Toki moni toivoisi, ettei allas siirtyisi Käpylinnasta pois lainkaan, mutta on valitettavasti vaikeaa velvoittaa sen tilalle tulevaa ja tarpeellista päiväkotia ottamaan vastuusta altaasta.

Koskelan sairaala-aluetta kaavoitetaan ja rakennetaan, jolloin kyseessä on sairaalarakennusta laajempi  alue.  Jätkäsaaren bunkkeri ei ole sijainniltaan lainkaan  toimiva vaihtoehto nykyisten  Käpylän ja Koskelan alueella asuvien huonojalkaisten käyttäjien näkökulmasta.

Tein pontta vastaavan vastaesityksen kiinteistölautakunnassa, kun siellä päätettiin muutama viikko sitten yksimielisesti vastaavasta esityksestäni Käärmetalon päiväkotihankkeen . Lautakunta päätti esityksestäni yksimielisesti. Lopulta esittelijä otti esityksen nimiinsä. Olen siitä iloinen ja kiinteistölautakunnastamme ylpeä.