Jouluinen täytekakku

Puolukka ja pipari yhteen sopii! Puolukkaunelma Tämän kakun täyte mukailee perinteistä pappilan hätävaraa, jota Bertta-mummoni tapasi tarjota. Pappilan hätävara syntyy kermavaahdosta, johon sekoitetaan hilloa ja keksimuruja, tarveaineita nähtä...

Voiruusuja juhlapöytään

Voiruusut koristavat juhlapöytää! Bertta-mummoni teki joulupöytään aina uskomattoman upean koristeen: voista veistetyn joutsenen siipien alla oli puisilla lastoissa pyöriteltyjä palloja. Itse asiassa jääkaappikylmä voi hyvä materiaali muokattavak...

Villiyrttimies Sami Tallbergille Suomi-palkinto!

Kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki jakoi eilen tämän vuoden Suomi-palkinnot ansioituneille taiteen ja kulttuurin tekijöille. Keittiömestari Sami Tallberg oli yksi palkituista, pääsin jopa tuoreeltaan onnittelemaan häntä palkitsemistilaisuudessa. T...

Syötävän hyvä juustokakku

Juustokakussa yhdistyvät rapea pohja, täyteläinen juusto ja raikas kirsikkahillo. Kirsikkainen juustokakku Juustokakku on mainio jälkiruoka, helppotekoinen ja muunneltava. Kakku onnistuu jopa ilman uunia, pohjasta tulee kyllä mielestäni maukka...

Pizzaa peltitolkulla!

Pikkunälkään tehoaa pala pizzaa. Itsenäisyyspäivän tarjottavaksi on meillä jostain syystä vakiintunut pizza, pari-kolme uunipellillistä hupenee helposti ystävien kesken. Pizzan kaveriksi sopii raikas salaatti ja erilaiset pikkupurtavat: oliivit, ...