Taas on tapahtunut enemmän kuin yhteen järkevän mittaiseen blogitekstiin kannattaa kirjoittaa.

Olen ollut kunnanvaltuutettuna yli 6 kk. On kyllä ollut vauhdikas puolivuotinen. Sote on aiheuttanut kiihtymystä myös meidän kunnassa.

Tiistaina 19.12.2017 vihdoin yksi asia saatiin päätökseen kunnanvaltuuston kokouksessa. Limingan kunta ei ulkoista sote-palveluitaan!  Tämä on kyllä iloinen asia. Terveyskeskuskiinteistön myyntiä vielä kuitenkin aiotaan tutkia ja harkita, mutta toivon, että tuo prosessi olisi mahdollisimman hidas.

Sopivasti kokousta seuraavana päivänä julkaistiin Koko Liminka tanssii -video, joka kerää parhaillaan yllättävästi katsojia YouTubessa. Siellä tanssii lähes koko kunta. Ainakin kunnanjohtaja ja jopa meidän kirkkoherra ovat oikeasti ilolla mukana. Tämä on hyvän mielen video.

Pohjois-Pohjanmaan Vasemmiston piirihallituksen järjestäytymiskokous oli lauantaina 9.12.2017. Osallistuin nyt ensimmäisen kerran piirikokoukseen. Siellä kävimme tarkasti läpi sote-uutisia ja laadimme kannanoton, joka on julkaistiin Kansan Uutisten sivuillakin: ”UUDISTUS ON KAATUMASSA” – POHJOIS-POHJANMAAN VASEMMISTO KYSYY, MIKÄ ON KESKUSTAN SOTE-SÄVEL

Työ piirihallituksessa jatkuu ensi vuonna, ja silloin keskitytään Merja Kyllösen presidentinvaalikampanjaan!

Vielä yhden uuden poliittisen kokemuksen sain maanantaina 11.12.2017, kun pääsin osallistumaan maakuntahallituksen kokoukseen Katja Hännisen varajäsenenä. Tuona päivänä oli eduskunnassa sattumalta samaan aikaan  täysistuntopäivä ja tärkeitä äänestyksiä, joten hän ei päässyt tähän Oulussa olleeseen kokoukseen. Itsehän innostuin ja piristyin heti tästä mahdollisuudesta. Annoimme muunmuassa lausunnon valinnanvapauslakiesityksestä ja vaikutimme Vasemmistona moniin päätöksiä. Yritimme myös jätättää pöydälle erään asian. Täältä voi käydä lukemassa tiivistelmän siitä ja muista kokouksen asioista.

Nyt sitten kohta alkaa joululoma. Olen välipäivät lomalla ansiotyöstäni. Suunnitelmanani on ainakin nukkua pitkään. Se on lomalla parasta!

Kiitos teille, jotka olette tämän blogin löytäneet ja tätä lukeneet. Jatkan tasaiseen tahtiin kirjoittamista myös ensi vuonna.

Toivotan teille kaikille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!