STT oli eilen ajan hermolla. Se pisti eetteriin myöhään eilen (21.1.2013) sankarillisen uutispommin. Siteeraan ohessa:

”Afganistanista kotiutunut Britannian prinssi Harry antaa ymmärtää surmanneensa Taleban-taistelijoita. Toisella komennuksellaan Isaf-joukoissa ollut Harry, 28, toimi Apache-taisteluhelikopterin ampujana.
”- Me ammumme kun meidän täytyy, tapamme pelastaaksemme toisen elämän, prinssi vastaisi kysymykseen siitä, oliko hän surmannut vihollisia.”

Kuninkaallinen videopelimies ”poisti pahat pelistä”

Eikä tässä vielä kaikki. Aina isänmaallinen prinssi vertasi innostuneena Afganistanin todellisuutta videopeleihin. Hän oli omakätisesti ”poistanut pelistä” muutamia pahoja talebaneja:
”- Jos jotkut yrittävät tehdä pahaa meikäläisille, niin me poistamme heidät pelistä.”

Harry arveli videopelien pelaamisesta olleen hyötyä tositoimissa.
”- Olen yksi niistä, jotka pitävät PlayStationilla ja Xboxilla pelaamisesta, joten ajattelen, että olen peukaloineni ehkä melko hyödyllinen”, kopterin ohjuksia ja konekivääreitä käyttelevä prinssi sanoi.
Kapteeni Harry Wales -nimellä asevoimissa tunnettu prinssi kehui haastattelussa armeijaelämää, jonka aikana elämä on ”niin normaalia kuin mahdollista”.

Niinpä, NORMAALIAHAN se tappotyö aina on…

Kuninkaallinen esimerkki velvoittaa brittejä

Brittiläistä nuorta väkeä ohjaillaan siis vahvan esimerkin voimin käteviksi tappokoneiksi – videopelejä siinä ohessa mainostaen. Tämä on tarpeen varmaan siksikin, että on syytä epäillä talebanien maihinnousua brittein saarille. Kas kun ei samassa yhteydessä todeta etteivät videopelit mitenkään vaikuta väkivaltaisen käyttäytymisen lisääntymiseen, eivät tietenkään.

Uskon että Euroopan luokkatietoisimman habitus-yhteiskunnan (tarkoittaa ylä-ja alakerran väkeä) kuninkaallisilla uutisilla on huomattavan paljon palstamillejä suurempi vaikutus. Varsinkin kun ajatellaan ketä / kenen esimerkkiä ja huolella valittuja sanoja lainaillaan.

Prinssi Harry taisteluhelikopterilentäjänä tappotöissä, eläimellisiä talebaneja ilmasta metsästämässä! Siis meidän Prinssi itse! – siinä britti-imperiumin nuorille miehille ja naisille suositeltavia harrastuksia, uusia kouluampumisia odotellessa… Miksipä ei suomalaisnuorillekin (?)

Öisinajattelija