No nyt se on vihdoinkin auki! Tai pikemminkin, nyt sain lopultakin aikaiseksi ryhtyä kirjoituspuuhiin, sillä tunnukset alustalle sain liki yksitoista kuukautta sitten. Toivottavasti kirjoitusten väliset tauot eivät pääse venähtämään aivan yhtä pitkiksi. Nyt on toisaalta vaalikevät, joten eiköhän julkaisutahti ainakin ensimmäisen parin kuukauden aikana ole ihan kiitettävä.

Pahoittelen jo etukäteen, että kirjoitukset keskittyvät aluksi melko tiiviisti pian käsillä oleviin kuntavaaleihin. Alkuperäinen ideani oli kirjoitella suhteellisen monipuolisesti maailmanmenosta koti-isän näkökulmasta ja siirtyä sitten sulavasti akateemisten kiemuroiden pohdintaan pitäen poliittisen propagandan tuottamisen pienenä sivujuonteena, mutta niin vain ehti vuosi vaihtua välissä ja kirjoitusrytmi muuttua suunnitellusta. En uskalla edes arvailla, paljonko on vettä virrannut Seinäjoessa tässä välissä.

Alun kankeudesta ja anteeksipyytelystä huolimatta toivon, että tulevat kirjoitukset herättävät mielenkiintoa lukijoissa. Kommentointi on paitsi luvallista, jopa suotavaa. Otan kuitenkin täyden vapauden moderointiin, mikäli tarvetta ilmenee. Koitetaan pysyä asialinjalla molemmin puolin, niin ei ilmene. Ainakin aluksi nimimerkkien käyttö sallitaan. Pyytäisin kuitenkin kirjoittamaan omalla nimellä, mikäli mahdollista. Loppujen lopuksi melko harvoin tulee tilanteita, ettei näin voi toimia turvallisesti.

Pitemmittä puheitta odottelemaan viikonloppua ja ensimmäistä propagandapläjäystä. Pysykäähän kuulolla!