Kysymys! Missä ovat liberaalien naispoliitikkojen puolustajat, kun he joutuvat myrskynsilmään tämän tästä?

Eipä paljon ole näkynyt. Heitä sopii riepotella miten sun vain. Ajatellaan nyt juuri tällä hetkellä Maria Ohisaloa, jota perusteetta syytetään Elokapinan ohjauksesta. Tämän syytöksen laittoi liikkeelle kukas muukaan kuin Jussi Halla-Aho, joka antoi koirapillinsä puhua.

Maria Ohisalo vastasi Halla-Aholle, että hänen pitäisi suurimman oppositiopuolueen puheenjohtajana tietää, että sisäministeri ei päätä, mitä poliisi kunkin mielenosoituksen kohdalla tekee.

Varmasti Halla-Aho tämän tietää, mutta hän tietää, miten lumivyöry laitetaan liikkeelle. Hieroo vain nyt käsiään ja katselee, miten tilanne kehittyy. Laitaoikeistopoliitikot ja jotkut toimittajat ovat jo tarttuneet täkyyn ja ketjureaktio on jälleen valmis.

Onkohan tässä jotain tuttua? Muistellaanpa Kirsi Pihan pormestariehdokkuutta, Sanna Marinin aamiaiskohua ja vaikka Li Anderssonin paskapuhekohua. Meillä tuntuu olevan hyvin yksisilmäinen lehdistö ja media tällaisissa tilanteissa. Syyttelijät saavat palstatilaa ja toimittajat nielaisevat syytökset ja käsittelevät asiaa syytös kerrallaan. Ei käsitellä asiaa niin, että tilanne on aivan absurdi ja järjetön, vaan mennään lumivyöryn mukana.

Minua on alkanut kuitenkin kalvamaan, että missä ovat näiden liberaalien naispoliitikkojen puolustajat? Heidät jätetään yksin oman onnensa nojaan näihin kriiseihin. Se on epäoikeudenmukaista ja raakaa. Olen huolestunut jo näiden ihmisten terveydestä, jotka tämän tästä ovat myrskynsilmässä. Miten he jaksavat tällaista työpaikkakiusaamista?