Kieltolaki kumoon 2020 on kansalaisaloitekampanja kannabiksen käytön rangaistavuuden poistamiseksi. Kansalaisaloitetyöryhmä tekee tällä hetkellä intensiivistä loppukiriä, eilen aloite keräsi päivässä yli 1500 allekirjoitusta. 

Ryhmä oli sopinut yhteistyöstä Miestenhuone -facebookryhmän kanssa saadakseen lisää näkyvyyttä. Miestenhuoneella on yli 50 000 seuraajan erittäin aktiivinen someryhmä, yksi Suomen suurimpia.

Miestenhuone lupautui laittamaan KK2020 -kampanjakuvan omaksi kansikuvakseen viikon ajaksi. Kuva ei kuitenkaan ehtinyt olla somessa kuin muutaman tunnin, kun koko ryhmä suljettiin!

Kannata kansalaisaloitetta *linkki*

KK2020 aloitteen sisältö pähkinänkuoressa:
Ehdotamme lakimuutosta joka poistaa rankaisemisen kannabiksen käytöstä, omaa käyttöä varten tapahtuvasta pienen määrän hallussapidosta ja muutaman kannabiskasvin kasvattamisesta omaan käyttöön. 

*****
KK2020 tiedottaa: ”Somesensuuri sitten iski, kuunnelkaas kun kerromme kuinka;Neuvottelimme tänään sopimuksen Miestenhuone- FB-ryhmän kanssa, jotta saisimme käyttää kansikuvaa kampanjamme mainostamiseen. Ei kestänyt kauaa kun tämä 50 000 suomalaista sisältänyt ryhmä katosi Facebookista.Tänään myös eräs lehdistötiedotepalvelu, joka olisi voinut viedä tiedotteemme merkittävälle määrälle mediataloja suht kalliiseen hintaan, kieltäytyi ottamasta meitä asiakkaakseen.Kamppailu paremman maailman rakentamiseksi ei todellakaan ole helppo, mutta koska aiomme voittaa, jokaisen panosta tarvitaan.”