Usko, toivo ja rakkaus ovat hukassa.  Tuimat pohjolan tuuloset ravistelevat eduskuntaa, kun päätöksiä tehdään raha, ei ihminen edellä.  Elämme pitkän historiamme talvea.  Inhimillisyys on jäässä, rakenteet paukkuvat pakkasessa ja lumikuorma kaataa alleen epäonnistuneita hoiva-alan yrityksiä.  Näkymä on lohduton.

Leipäjonot pitenevät, vanhukset jätetään hoivakoteihin kuolemaan vaille hoitoa, ne joiden elämä ei ole vakaasti kaidalla polulla ovat yleisen käsityksen mukaan ansainneet kurjuutensa.  On kuitenkin paljon ihmisiä, jotka eivät koe näin.  On paljon ihmisiä, jotka välittävät.  Moni sanoo ”auttaisin, jos tietäisin vain miten”.  Uutiset ilmastonmuutoksesta luovat ekoahdistusta.  Usko tulevaisuuteen sammuu, toivo negatiivisen kehityksen pysäyttämisestä hiipuu ja rakkaus elämään katoaa ihmisen julmuuden alle.

Kuitenkin!

Yksi tärkeimmistä elämäntehtävistäni tällä hetkellä on kertoa ihmisille, että meillä on toivoa!  Meidän pitää yhdessä uskoa parempaan huomiseen!  Kun löydämme yhteiskunnallisen tasapainon voimme jälleen allekirjoittaa hyvinvoinnin olemassaolon.

Nykypäivän usko on tietoisuuden kasvattaminen, toivo on kriittisen massan lisääntyminen ja rakkaus kumpuaa yhteisvastuullisuuden kautta lähimmäisiin, luontoon ja elämään.

Olemme lähempänä kuin koskaan myös tietoisuuden kasvussa.  Vielä on niitä, jotka eivät halua nähdä ilmastonmuutoksesta kertovien tilastojen dramaattisuutta, mutta he ovat jäämässä vähemmistöön.  Ymmärretään yhä laajemmin, että maapallo ja ihmiskunta ovat vaarassa.  Nyt, jos koskaan on aika toimia.  Ihmisten on aika parantaa itsensä, jakaa ja yhdistyä kurjuutta vastaan, sillä NYT on tullut se aika, jolloin siihen pystymme!

Raise awareness & critical mass

Näinhän se on, että osa ihmisistä on enemmän ”aware”
Näiden elämää ohjaa sydän & ”care”
Kaikissa valinnoissa ”fair share”

Koska Meidän maailma ja luonto ”needs us”
Vastavuoroisesti pyyteettä se ”feeds us”
Mutta niin kauan kuin tää porukka on ”minority”
Hätähuudot leviää, mut ei oo ”priority”

Maailma pitää kokouksen ”IPCC”
Maailma rukoilee: ”see me, feel me”
Maailman johtajat: ”guns & war”
Maailman kansat: ”don’t need that nomore!”

Päätöksen tekijä ei saa olla ”faceless”
Tärkeintä just nyt on ”raise awareness”
Tiedostavan joukon määrä on ”more & more”
Kriittisen massan ääni on ”louder than before”

Kuulemme maailman tuskan = ”reflection”
Ihmisten silmät ja sydämet aukeaa = ”reaction”
Olemme valmiit uuteen aikaan ”no war, no pollution”
Tiedostavan joukon kasvulla estetään ”mass destruction”