Rakas Joulupukki!

Tuo hallituksellemme lahjaksi kilometritehdas. Pääsevät sitten ministerit itse sinne, minne ovat olleet muita suomalaisia toimittamassa.

Tuo meille myös uusi eduskunta. En pyydä paljoa ja siksi olen hyvinkin valmis tyytymään parlamenttiin, jossa on PALJON vähemmän keskustan, kokoomuksen ja persujen edustajia kuin nykyisessä.

Lahjoita meille suomalaisille järkeä ymmärtää, että kannattaa miettiä etukäteen, minkälaisia numeroita siihen lappuun äänestyskopissa piirtää eikä parkua leipäjonossa sitten jälkikäteen.

Yritysjohtajiemme silmät tuijottavat niin intensiivisesti oman pankkitilin saldoa, etteivät he paljon muuta huomaakaan. Anna heidän kiinnittää huomiota myös yrityksensä tulevaisuuteen ja siihen, että työntekijät ovat ihmisiä. Tiedän kyllä, että tämä on aika paljon pyydetty, mutta yritä silti.

Ota meiltä SOTE-uudistus pois ja vie se uudelleen valmisteltavaksi. Uusilla pohjilla. Joskus on vain todettava, että peli on pelattu. Ja hävitty. Niin nytkin.

Palauta opiskelijoille nyt leikatut opintotuet ja korota pienimpiä työeläkkeitä. Nosta kansaneläkkeitä veret seisauttavalla korotuksella. Näin menetellessäsi ota mallia pörssiyhtiöiden johtajien johtajasopimuksista ja siitä, ettei ahneudella ole oikeastaan mitään rajaa. Anna olla laitimmainen kerta, kun meikäläinen lukee facebook-uutisvirrassaan, että tällä viikolla on eduskunnassa leikattu niin paljon, ettei kukaan kansanedustaja varmasti edes muista ja tiedä, mitä kaikkea tulikaan viikon aikana leikattua.

Lakkauta nykyinen verotussotku, jossa on maatilatalouden tuloja, elinkeinotoiminnan tuloja, tuloverolain mukaisia tuloja, ansiotuloja, pääomatuloja ja herra ties mitä tuloja. Osinkotuloja listaamattomasta yhtiöstä ja pörssiyhtiöstä. Jos haluat kiusata jatkossakin niitä nuoria, jotka haluavat lakimiehiksi, pistä ne lukemaan pääsykokeisiin ulkoa vaikka Helsingin kaupungin vuoden 1988 puhelinluetteloa. Tässä suhteessa kannattaisi varmaan luopua sen osaamisesta, miten yhteismetsän omistaman mutta yhteismetsään kuulumattoman metsäpalstan metsävarausta käsitellään a) yhteismetsän b) yhteismetsän osakkaan verotuksessa. Lähdettäiskö siitä, että ihmisellä on vaan tuloja, joita verotetaan progressiivisesti. Lähdettäiskö? Lompakossa olevassa eurossa ei lue, mistä se on peräisin, eihän? Mitä isompi tulo, sitä isompi progressio? Kääntäen, mitä pienemmät tulot, sitä pienempi veroprosentti?

Pelleilyt työttömien kustannuksella voisit lopettaa. Töitä inhimillisellä palkalla jokaiselle työkykyiselle tai kunnon tuet ilman kyykytyksiä.

Lahjoita työelämälle inhimillisyys. Palkkojen tulee mahdollistaa eläminen. Kuuden tunnin työaikakokeilu olisi kiva yllätys.

Tee nuorille elvyttävillä investoinneilla työpaikkoja ja tulevaisuus. Ja samallahan tapoitkin sitten uusnatsit ja muut vihaisten syrjäytyneiden tai syrjäytymisvaarassa olevien höpöhöpö-liikkeet omaan mahdottomuuteensa. Jos eläkeikää jatkuvasti nostetaan, hommaa työpaikkoja myös vanhemmille ikäluokille, erityisesti yli 50-vuotiaille naisille.

Tuo ihmiselle valta valita itse, haluaako hän olla mies, nainen, vai jotain muuta. Myös tulevan puolison sukupuolen valinta voisi olla lainsäätäjän sijasta ihan ihmisen omaan päätäntävaltaan kuuluvaa hommaa.

Tuopa suomalaisille kapiaisille hernesoppaa ja joku kiva paikka, jossa voi leikkiä sotaa kaikki päivät. 1,2 miljardia neljään satametriseen taistelualukseen ja 30 miljardia 64:ään ilmavoimien taistelukoneeseen ja niiden elinkaaren aikaisiin käyttökustannuksiin kasvattavat leipäjonoja vähän turhan paljon.

Jos nyt unohtui jotain sellaista, joka saa kyyneleet virtaamaan kokoomuslaisen poskilla, pane sitäkin sitten ihan täysipainoisesti tulemaan tämän toivomuslistan ulkopuolelta.

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2017!!!