Kolme ihmistä ammutaan Imatralla. Motiivi on tiedotusvälineiden mukaan ollut halu tappaa ihmisiä. Teosta epäillyllä on raju väkivaltarikostausta.

Samaan aikaan seurakuntakeskus poltetaan Köyliössä ja 22-vuotiasta kouluampujien ja -ampumisten ihailijaa tuomitaan käräjäoikeudessa kouluampumisen valmistelusta.

Myyrmäki, Jokela, Kauhajoki, Sello, Hyvinkää ja polttopulloiskut vastaanottokeskuksiin saavat jatkoa.

Yhteiskunnan pitäisi löytää paniikkinappulansa ja painaa sitä nappulaa.

Valitettavasti hallitus leikkaa koulutuksesta. Mielenterveyshoitoon ja päihdehuoltoon ei ole luvassa lisää resursseja. Sen sijaan alkoholin saatavuutta helpotetaan, mikä johtanee myös juomien hintojen laskuun. Kahden tai kolmen vuoden kuluessa onkin odotettavissa päihdeongelmien selkeä kasvu.

Rajut leikkaukset Suomen kansainvälisen kilpailukyvyn nimissä eivät ikävä kyllä tuota yhtään lisää työpaikkoja syrjäytymisvaarassa oleville tai jo syrjäytyneille nuorille. Työttömyys, toimettomuus ja synkeät tulevaisuuden näkymät lisäävät pahoinvointia.

Nyt on ryhdyttävä tekemään vasemmistolaisia ratkaisuja. Siis niitä, joille 2015 eduskuntavaaleissa naureskeltiin ja jotka asiantuntijat vaalien jälkeen ovat todenneet oikeiksi ratkaisuiksi. On lähdettävä elvyttävällä talouspolitiikalla luomaan ihmisille tulevaisuutta ja ongelmaisten palveluilla estämään muiden tulevaisuuden tuhoaminen.