Jos sinulla olisi omia lapsia, et taatusti kirjoittaisi tuolla tavoin.Pedofilia määritellään sukupuoliseksi kiinnostukseksi, joka kohdistuu ”yksinomaan pikkulapsiin”. Se on tauti, joka luokitellaan ”käyttäytymis- ja kohdehäiriöihin”. Päinvastoin kuin uskoisi pedofiilit ymmärtävät myös olla toteuttamatta fantasioitaan. Kukapa haluaisi olla halveksittu rikollinen sekä lain että moraalin silmissä?

Tai, näin se on nähtävä, jos luotetaan vapaamielisten kukkahattutätien toimittamaan Wikipediaan. (Asioihin vihkiytyneet ymmärtävät olla nojaamatta mokomaan taistolaismediaan. Conservapedian mukaan kyseessä on yksinkertaisesti synti. Ja sehän tiedetään, mikä on synnin palkka.)

Länsi-Helsingin Vihreiden väistyvän hallituksen varapuheenjohtaja Vesa Hackin mukaan paras hoitokeino pedofilialle on ihmis- ja kansalaisoikeuksien poistaminen sekä mahdollinen pahoinpitely. Sama mies on myös sitä mieltä, että hänen esittämänsä ratkaisun arvosteleminen tarkoittaa kannustamista lastenraiskaamiseen.

Aihe kutkuttaa toki muitakin kuin Länsi-Helsingin Vihreitä – itse asiassa suunnatonta joukkoa nettiaktivisteja. Panee miettimään. Miksi niin monella on niin paljon fantasioita, jotka liittyvät yhtä aikaa lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja väkivaltaan?

Tai, kärjistäen, kuinka monta tuntia päivässä voi ihminen käyttää siihen, että hän ajattelee ”jonkun toisen” harrastamaa seksiä lasten kanssa? Kun lapsiinsekaantujia ja heidän kurittamistaan ajatteleva mies puristaa kotinsa pimeydessä kätensä nyrkkiin, onko aivan varmaa, ettei nyrkin sisällä ole mitään?

Puhumattakaan siitä, että näkemällä kaikkialla pedofiileja tulee samalla nähneeksi kaikkialla näiden uhreja. Kysymyksen lopullinen muoto kuuluu, kuka nyt seksualisoi lapsia, pedofiilit vai heidän takaa-ajajansa.

No, ei huolta! Puukot tuppeen, hyvä lukijat! Hyysäämättä sentään jäävät nämä mokomat. Facebook-lynkkaajien iloksi Suomen poliisijohto on valmis julkaisemaan nimi- ja osoitetiedot kaikista Jammu Siltavuorista. Niistäkin, jotka nyt vain sattuivat lasten nähden virtsaamaan julkisella paikalla tai saunomaan ilman vaatteita. Sepalukset kiinni vappuna, pedofiilit!