Muuan brysseliläistynyt tohtori, kannattajajoukoistaan kauaksi vieraantunut Halla-aho on päättänyt ryhtyä kisaan perussuomalaisten puheenjohtajuudesta.

 

Tällä punastelevalla tieteentekijällä ei ole minkään valtakunnan mahdollisuuksia päästä maaseutumiesten tai naisten suosioon, koska Suomi-nimisessä tasavallassa ei löydy tarpeeksi rasisteja häntä tukemaan. Onneksi! Suomi ei, ainakaan vielä ole Hollanti, Ranska tai Itävalta-Unkari!

 

Perussuomalaisten perusjoukoissa on yhä vanhoja puolueita vastaan protestoiva vennamolais-soinilainen maaseutuenemmistö eikä brysseliläis-eiralainen ylimystöeliitti joukkojen suosiota saavuta. On selvää, että yltiöisänmaallinen terholaislinja voittaa alkukesän kokouksessa. Halla-aho ei voi ikimaailmassa edetä puoluejohtoon, ei edes jakomäki-vesalaisten kannattajiensa tuella. Heitä ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi. En silti sano, että natottaja-perussuomalaiset olisivat mikään pieni uhka kun oikeistoaalto tässä maassa etenee.

 

Silti paluu perussuomalaisista kaupungeissakin kulkee demareihin ja vasureihin, maaseudulla kepuun…tai sitten nukkuviin seuraavissa kuntavaaleissa. Puolue, joka haukkui vihreitä kokoomuksen puisto-osastoksi, on se ollut hallituksessa nyt itse. Se ei yllä enää edes vihreiden tai vasurien tasolle seuraavissa vaaleissa – ja juuri siksi Timo Soini katsoi parhaaksi poistua terveyttään hoitamaan.

Halla-ahon vaaraa ei ole, ja Brysselin snobi teki pahan virheen haastaessaan terhokkaat perussuomalaiset. Hän ei voi voittaa ja rasistinen suosio sulaa sitä mukaa mitä kauemmin Halla-aho viihtyy Brysselissä. Uskottovuutta ei ole eikä tule …ja se on tietenkin Suomen kansan kannalta myös alavilla mailla mitä myönteisintä!

Öisinajattelija