George Orwell (1903-1950) ei ollut hullumpi ennustaja tai sosialismi-kriitikko. Sellaiset kirjat kuten Eläinten vallankumous ja Vuonna 1984 ovat kestäneet hyvin aikaa. Orwell oli ennustaja vailla vertaa – ja silti hänkään ei osannut ennustaa kuinka nopeasti maailma muuttuu, urkinta-yhteiskunta yleistyy. Niin se vain on, Sinusta tiedetään jo melkein kaikki, kamerat ovat kaikkialla, tietosi netissä, vaikka pienin keinoin vielä onnistuu urkinnan välttämäänkin.

 

Olen iloinen ja tyytyväinen, että en ole koskaan ollut Facebookissa, että maksan ostokseni yleensä rahalla , en kortilla – että en ole minkään kauppaketjun kortin omistaja.

 

Toki olen erehtynyt, köyhä kun olen. Pari vuotta sitten kilpailutin rahanpuutteessa 1000 euron lainani. Se tuli tilille alta aikayksikön, vajaassa vuorokaudessa. Ja korko karmea. En silti arvannut, että vaikka olen lainani ajat sitten maksanut, saan edelleen päivittäin, miltei PÄIVITTÄIN tarjouksia “pienikorkoisista lainatarjouksista”. Olen merkitty mies ja se ei auta, että ilmoitan jokaiselle lainantarjoalle, etten ole kiinnostunut uusista tarjouksista. Niitä tulee ja tulee ja tulee…

 

Suosittelen pidättäytymistä Sinullekin, lainoista , naamakirjoista ja korteista, vaikka se on vaikeaa. Ihailen niitä, jotka nostavat vielä pankista seteleitä eivätkä käytä tai omista välttämättä edes pankkikorttia. He ovat osin eläkeläisiä, osin muuten kaukaa viisaita. He ovat paljon viisaampia kuin ne kuviaan, naamakirjojatietojaan ja muita tietojaan netissä levittävät “modernit” ihmiset. Silti juuri heitä vainotaan, pakotetaan palveluihin, kun kassalla ei kohta enää selvä seteli käy. Jokaisella pitää olla vähintään luottokortti, älypuhelimessa maksupääte tms ja kohta kai sormenjälkitunniste.

Näin meitä valvotaan, näin meitä huijataan, näin meidän tieojamme ja kulutus- yms tottumuksiamme seurataan ja kysymättä myydään eteenpäin. Vastustaminen on vaikeaa, mutta mahdollista. Facebookit ja twitterit yms ovat perseestä ja täysin epäluotettavia kuten “itse elämä” on viime aikoina opettanut…POISTU LISTOILTA!

Minusta KANSANLIIKE asian korjaamiseksi olisi paikallaan. Pienistä toimista voisi aloittaa,vaikkapa jättämällä turhat naamakirjat ja kirjautua vain tunnuksella:
MINÄ MAKSAN RAHALLA, AINUT VAKAVA IHMINEN ON SE JOKA EI OLE KAUPPATAVARAA, MAINONNAN UHRI JA JOKA HETKI MYYTÄVÄNÄ.

Tervetuloa kerhoon!

Öisinajattelija