Katselin viikon uutiset, siis Noin viikon uutiset. Poikani Leon suosituksesta – hän katsoo niitä netistä ja areenalta. Minulla on vielä televisio, vaikka enemmän kuuntelen radiota. Käänsin kanavalle. Ohjelma on kenties parasta viihdettä mitä televisio nykyään tarjoaa.

 

Ennen katselin monet uutiset ja jopa kuuntelin niitä radiosta. Sitten huomasin ja ponjasin, että uutisilla ei ole enää mitään eroa. Ne viihdyttävät ja naurattavat joka kanavalla samalla tavalla, mutta kaikkein eniten minua nyt naurattavat nykyisin NOIN VIIKON UUTISET.

 

Suosittelen, koska niissä koko uutisviihde tehdään naurunalaiseksi – samalla tavalla kuin MÄRÄT SÄPIKKÄÄT nauraa itselleen, siis saamelaisille, seksille ja naisille. Sekin on ohjelma, jota vielä jaksan seurata.

 

Uutisissa ja lehtijutuissa on nykyisin se pieni pulma, että kaikissa medioissa toistuvat samat uutiset ja samat näkökulmat. Uutiset kierrätetään, jopa puoluelehdissä. Se harmittaa ja ärsyttää. Kaikki tämä viihdeteollisuus on osaltaan syypää myös siihen, että trumpismi ja putinismi, siis politiikka on myös muuttunut viihteeksi. Tätä kannattaa miettiä, mutta sitä ennen: katsokaa NOIN VIIKON UUTISET!

Öisinajattelija