Kokoomuksen yksityistämisprojektit sen kuin kiihtyvät, kun vaalikausi lähenee loppuaan. Julkisia työvoimatoimistoja kilpailutetaan yksityisten työvoimapalvelutarjoajien kanssa ja jostain kumman syystä nämä yksityiset voittavat kilpailun.

Yksityisten yritysten on aina tarkoitus tuottaa voittoa. Nyt pitää selvittää minne ja mihin veroparatiiseihin nämä julkiset varat valuvat. Kuka omistaa nämä yritykset? Maksavatko ne asianmukaiset verot? Valuvatko nämä julkiset varat ulkomaille? Vasemmistoliitolla on talousasiantuntijoita, nämä asiat pitää tutkia. Ylen MOT- ohjelmassa kerrottiin 21.1.2019 tästä miljoonabisneksestä. Samat yritykset hoitavat kotouttamista. Isot rahat pyörivät myös kotouttamistoiminnassa ja laatua ei kukaan voi mitata.

Yksityisten järjestämät työvoimakoulutukset ovat yhtä tyhjän kanssa. Ne eivät auta ihmistä työllistymään, ne ovat vain silmänlumetta. Eivät yksityiset työvoimayrityksetkään voi työpaikkoja tyhjästä keksiä, jos niitä ei ole. Nämä toimet pitää edelleenkin hoitaa julkisin varoin ja tämä koskee myös sosiaali- ja terveydenhoitoa.