Toiseksi viimeinen viikonloppu ennen joulua! Työlistalla on lahjaksi tarkoitettuja suklaamakeisia, joulukaloja ja -leivonnaisia. Ruokahommista täytyy selvitä nopeasti, jälkiruoka loihditaan jäätelöstä.
Neljä vuodenaikaa
Parhaat jäätelöt saa itse tekemällä, mutta kaupan hyvälaatuisista jäätelöistäkin syntyy ihania annoksi. Pimeimmän talven keskellä on lohdullista muistaa, että meillä on neljä vuodenaikaa ja talven jälkeen koittaa kevät! Keväästä muistuttavat varhain kukkivat mantelit, kesää edustaa auringonkeltainen mango, syksyn makua tuo mustaherukkahillo, vanilja-valkosuklaajäätelö on kuin talvinen hanki. Jäätelöt maistuvat parhailta hieman pehmenneinä, nosta rasiat jääkaappiin varttitunniksi pehmenemään. Kaunis tarjoiluastia on puolet jälkiruokanautinnosta, laakean lautasen sijaan voi käyttää vaikka viinilaseja.
Neljä vuodenaikaa -annos:
1 pallo vanilja-valkosuklaajäätelöä
1 pallo mangosorbettia
2 rkl mustaherukkahilloa
4-5 suolamantelia lohkottuina