600 g lohta
8 suurta herkkusientä tai pari herkkutattia paloina
4 punasipulia
1 keltainen paprika
1 punainen paprika
8 varrastikkua
Marinadi:
1 dl kasviöljyä
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 rkl soijakastiketta
1 tl savupaprikajauhetta
1 tl jeeraa
1 tl chilirouhetta
2 tl suolaa
Leikkaa lohi noin 4 cm x 4 cm kokoisiksi paloiksi, liian pienet palat kuivuvat kypsennettäessä. Paloittele paprikat ja sipulit saman suuruusluokan kokoisiksi paloiksi. Sekoita marinadin ainekset niin isossa kulhossa, että vartaiden ainekset mahtuvat siihen. Lisää lohet ja kasvikset marinadiin, kääntele niitä, kunnes kaikki pinnat ovat kostuneita. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Työnnä marinoidut lohi- ja kasvispalat vedessä kasteltuihin tikkuihin. Kypsennä uunissa grillivastuksen alla 225 asteessa uunipellin päällä tai ulkogrillissä noin vartin ajan. Riittävän kuumassa lämmössä pinta ruskistuu kauniisti ilman sisuksen kuivahtamista.