2 annospalaa tuoretta turskafilettä
30 g voita pastamiseen, suolaa pippuria
1 kesäkurpitsa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
sitruunalla maustettua oliiviöljyä
2 rkl makeaa chilikastiketta
2 rkl sitruunamehua
suolaa, mustapippuria
Suokaloi kesäkurpitsa juustohäylällä ohuiksi suikaleiksi. Viipapoi sipuli niin ohuiksi viipaleiksi kuin pystyt. Silppua valkosipuli. Kuumenna öljy isolla pannulla ja freesaa kasviksia, kunnes ne ovat hieman pehmenneet. Lisää mausteet ja sekoita tasaiseksi.
Kun kasvikset alkavat valmistua, kuumenna toisella pannulla voita ja paista turskapalat siinä molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi. kallistele pannua välillä ja valele paloja voisulalla. Mausta suolalla ja pippurilla.
Jaa kasvikset liemineen kahdelle lautaselle, asettele kalat kauniisti niiden päälle, kaada pannusta voisulaa kalopalojen päälle. Nauti heti!