Lumipallona luokses pompin!

Rakastan marenkeja! Niiden kepeyttä ja rapeutta, helppoutta ja monipuolisuutta! Ne puhkeavat täyteen makuloistoonsa päästessään yhteen kuohukerman ja hapokkaiden marjojen kanssa.Niiden valmistukseen ei tarvita kuin valkuaisia ja sokeria, vegaanit kor...

Puolukkapatongit

Kaunis aamurusko antoi tänään inspiraation lisätä patonkitaikinaan puolukkaa - myös sangollinen puolukkasurvosta jääkaapissa innostaa kokeilemaan sitä milloin mihinkin. Puolukkalimppu on ihan klassikko, mutta hyvältä maistuu puolukka patongeissakin, ...

Makumatka Tokion ruokamaailmaan

Uusi vuosi merkitsee monelle Uuden Elämän alkua: terveellistä ruokaa, liikuntaa, mahdollisten liikakilojen karistamista. Japanilainen ruoka on terveellistä ja kevyttä ihan luonnostaan, japanilaiset kuuluvat maailman pitkäikäisimpien kansojen joukkoon...

Vaaleanpunainen tiikerikakku

Vaalenpunaisen pantterin tuntevat kaikki, mutta vaaleanpunainen tiikeri syntyi mittatilaustyönä. Ystäväni Minna on toimittanut minulle himoamiani amerikkalaisia vehnäjauhoja, joiden vastineeksi olin luvannut leipoa jotain jouluksi. Suurisydäminen Min...