Mausteiset oliivipatongit

Arkirutiineihini kuuluu leivän leipominen pari kertaa viikossa - jo taikinajuurten pitäminen hengissä vaatii niiden jatkuvaa käyttämistä. Juuri tarvitsee vettä ja jauhoja pari kertaa viikossa, muuten se käy itsensä hengiltä. Niin kuin rutiniit yleens...

Lumipallona luokses pompin!

Rakastan marenkeja! Niiden kepeyttä ja rapeutta, helppoutta ja monipuolisuutta! Ne puhkeavat täyteen makuloistoonsa päästessään yhteen kuohukerman ja hapokkaiden marjojen kanssa.Niiden valmistukseen ei tarvita kuin valkuaisia ja sokeria, vegaanit kor...

Puolukkapatongit

Kaunis aamurusko antoi tänään inspiraation lisätä patonkitaikinaan puolukkaa - myös sangollinen puolukkasurvosta jääkaapissa innostaa kokeilemaan sitä milloin mihinkin. Puolukkalimppu on ihan klassikko, mutta hyvältä maistuu puolukka patongeissakin, ...