Avokadoa pastaan ja salaattiin

Väriloistoa lautasella Sitä mukaa kun päivät pimenevät ja lyhenevät, on syytä lisätä värejä lautaselle. Jos lautasella on monen värisiä aineksia, on ateria todennäköisimmin myös ravintoarvoltaan monipuolinen. Avokadosta ja pähkinöistä saat hyviä ...

Komeita keittokirjoja kotoa ja naapurista

Sisällöllisesti kolme hyvin erilaista keittokirjaa on odottanut loman jälkeen hyllyssä. Kesällä ruoka syntyy spontaanisti käsillä olevista aineksista, syksyllä alkaa työpäivän jälkeen pähkäilemään, mitä kummaa laittaisi ruuaksi. Vaikka harvoin teen o...

Provencelainen kalakeitto

Täytyy heti alkuun tunnustaa, että en ole koskaan ollut Etelä-Ranskassa, minulla ei ole autenttista kokemusta sikäläisestä kalakeitosta. Bouillabaissen ja sen lukuisien muunnosten ohjeita olen lueskellut ja kokeillut vuosien varrella. Tämä ohje s...