Vappumunkit

Donitsit ovat parhaita tuoreina! Tuoreet, vastakeitetyt munkit ovat ehdottomasti sen pienen vaivan arvoiset, mikä niiden valmistamisessa on. Pienen taikinan pyöräyttää nousemaan käsipelillä tuossa tuokiossa. Donitsien sijaan saat annoksesta 24 pi...

Keväänvihreä wokki

Kauniita kevätpäiviä ei halua viettää hellan äärellä, arkiruoka täytyy saada äkkiä pöytään. Wokin voi valmistaa broilerifileistä, quornista tai turvotetuista soijasuikaleista. Soijasuikaleiden liotusliemeen kannattaa lorauttaa mukaan soijakastiketta ...

Ihmeen kevyt rahkatorttu

On siinä pupuilla ihmettelemistä! Pääsiäiseksi voi tehdä vähärasvaisemman version perinteisestä rahkatortusta, niin seitsemän sortin maistelusta seuraa hirmuista ähkyä. Rahka sinänsä on yleensä rasvatonta, mutta sen ohessa tulee usein käytettyä r...

Pariloidut köyhät ritarit

Parillarauta raidoittaa ritarit Herkullinen tapa aateloida kuivahtanut pullapitko on valmistaa siistä köyhiä ritareita. Pinnoitetulla parillapannulla ritareihin saa hauskan raidallisen pinnan. Pullassa on sen verran rasvaa, ettei pinnoitettuun pa...