Anonyymit keittokirjailijat

Gummerus on julkaissut viime kuukausien aikana useita käännöskirjoja, joissa ei tekijää mainita lainkaan. Mainiot keitot, Jäätelöt ja pirtelöt, Nyt grillataan, Isoäidin parhaat leivonnaiset, rakkaimmat reseptit olisivat ihan osuvia nimiä keittokirjoi...

Appelsiinisuukot eli mums mums

Suukot odottavat suklaakuorrutusta. Brunbergin suukkojen ruotsalainen serkku on gräddbulla, jossa ei nimestä huolimatta ole lainkaan kermaa. Nämä herkkupalat on itse asiassa helppoja tehdä kotonakin, vain suklaakuorrutuksen kanssa tulee hieman so...

Mausteista hedelmäsalaattia

Kuivatut hedelmät ja vanilja tekevät salaatista aromaattisen. Tässä hedelmäsalaatissa yhdistyvät tuoreet ja kuivatut hedelmät, mausteeksi on lisätty vaniljatanko. Lopputulos on täyteläinen , liemi on sakeaa ja aromaattista. Hedelmäsalaatti sopii ...

Parsarisottoa vuohenjuuston kera

Parsa-aika aloittaa kevätkauden keittiössä, olipa ulkona millainen sää hyvänsä. Nippu parsaa riittää pääruuaksi neljälle, kun siitä valmistaa risoton. Se on oivallista arkiruokaakin, valmistuu puolessa tunnissa. Syöjien on parasta odottaa risottoa pö...